WorkoutGen hesabını sil
Son güncelleme:
WorkoutGen hesabını ve hesabına bağlı verileri istediğin zaman, uygulamadan, web sitesinden veya e-posta ile, uygulamayı yeniden yüklemene gerek kalmadan silebilirsin.
Uygulamadan veya web sitesinden
- Telefonunda WorkoutGen'i aç veya web sitesine giriş yap: my.workoutgen.app
- Ayarlar'a, Hassas işlemler bölümüne git.
- Hesabımı sil'i seç ve ardından onayla.
Silme işlemi hemen yürürlüğe girer. Ölçüm hizmeti sağlayıcılarımızdaki silme işlemi daha uzun sürebilir (gizlilik politikası, 7. bölüm).
Giriş yapmadan e-posta ile
Bize hesabında kayıtlı e-posta adresinden yazarak WorkoutGen hesabının silinmesini iste:
Talebin gerçekten bu adresten geldiğini doğrularız, ardından hesabını ve verilerini en geç bir ay içinde siler ve silme işlemini e-posta ile onaylarız.
Silinenler
Hesabın, programın, antrenman geçmişin, ölçümlerin, ayarların ve gizlilik tercihlerinin yanı sıra hesabına bağlı eski ölçüm verileri ve varsa yapay zekâ öğrenimine katkın da silinir.
Saklanabilecekler
- Hesabına ait hiçbir tanımlayıcı içermeyen teknik silme kaydı, 30 gün içinde silinir.
- Sitemizden veya Windows uygulamasından alınan aboneliğe ait, satıcımız Lemon Squeezy tarafından saklanan faturalar. App Store veya Google Play üzerinden yapılan ödemeler Apple'da veya Google'da kalır.
- E-posta gönderim kayıtları, e-posta gönderim hizmet sağlayıcımız tarafından yaklaşık 30 gün saklanır.
- Giriş kimliklerinin eski profilin veya programın olmadan tutulan parmak izleri, yeniden oluşturmayı 30 gün içinde üç kezle sınırlamak için saklanır. Silme işleminden 30 gün sonra veya yeniden oluşturma işleminden sonra, ilgili dönemdeki ilk başarılı yeniden oluşturmadan 30 gün sonra süreleri dolar. Bu koruma hesabını silmeni engellemez.
- Son mesajdan sonra 3 yıl boyunca saklanan ve ardından silinen destek ekibimizle yapılan yazışmalar.
Aboneliğin
Sitemizden veya Windows uygulamasından alınan bir abonelik silme işleminden önce iptal edilmelidir: Ayarlar, ardından Aboneliği yönet. App Store veya Google Play üzerinden alınan bir abonelik mağazadan iptal edilir: hesabını silmeden önce iptal et, aksi takdirde ücretlendirilmeye devam eder. Google Play için hesap silme penceresi, mümkün olduğunda yenilemeyi durdurma seçeneği de sunar.